Portfolio Tjenester Kontakt

Tjenester

1

Design

For at du skal ha 100% eierskap over din egen hjemmeside så designer 7-Byen alt for hånd. Det er ingen ferdige templates, og du får være med under hele prosessen sånn at du får den nettsiden du faktisk vil ha.

2

Koder fra scratch

Jeg programmerer alt helt fra bunn av. Dette gir meg en enorm frihet til å lage nærmest hva enn man kan tenke seg fram til.

3

UX

User experience er et moderne konsept som handler om å putte brukeren i fokus. Nettsiden skal være lett å orientere seg igjennom, og man skal ikke trenge å "tenke" for å bruke den.

4

Google

For at du skal rangere høyere på Google er det et par ting som må gjøres. Ingen kan garantere den høyt ettertraktede førstesiden, men jeg kan i hvert fall legge et utrolig godt grunnlag for å gro i riktig retning.

5

Publisering

Hvis du har lyst å legge ut egne nyheter, blogg-poster, referanser fra arbeid du har gjort. Eller kanskje bare vil ha friheten til å slette eller legge til ansatte. Det er fordelen med å kode, jeg fikser det du ønsker.

6

Mobil og tablet

Hjemmesiden din må være tilgjengelig for så mange som overhodet mulig. I dag er over 50% av internett brukere på mobilen eller tableten. Du har sikkert opplevd selv å komme inn på en gammel side som ser ut som et rot ... og forlatt umiddelbart.

7

Utdanning

7-Byen holder også kurs for elever i full stack web utvikling. Vi går igjennom alt fra html og css til mer avansert web utvikling og alle dens fasetter.